Instructiuni de folosire Prostamin Forte

in Romania poti cumpara acum remediul pentru prostatita Prostamin Forte. Medicamentul are o compoziție concentrată cu un conținut ridicat de substanțe active. Prin urmare, capsulele trebuie folosite strict conform instrucțiunilor pentru a evita consecințele neplăcute.

Cum se utilizează Prostamin Forte: Instrucțiuni

Prostamin Forte trebuie luat cu suficientă apă

Produsul trebuie luat o dată pe zi cu 30 de minute înainte de mese. Doza zilnică nu trebuie să depășească 1 capsulă. Trebuie să beți produsul cu apă caldă necarbogazoasă, cel puțin 200 ml (1 pahar). Prostamin Forte are un efect de acumulare pronunțat, adică ingredientele active tind să se acumuleze în organism. Prin urmare, durata totală a tratamentului ar trebui să fie de 30 de zile. Nu puteți face pauze pentru a nu slăbi efectul terapeutic al medicamentului.

domenii de aplicare

Capsulele Prostamin Forte sunt indicate pentru utilizare în următoarele cazuri:

  • senzații dureroase, senzație de strângere în zona pelviană;
  • urinare dureroasă;
  • disfuncție erectilă;
  • scăderea apetitului sexual;

Dacă cel puțin două simptome sunt aceleași, ar trebui să începeți să luați Prostamin Forte. Nu numai că ameliorează starea pacientului în primele zile de la internare, dar ameliorează și inflamația, previne mărirea prostatei, restabilește libidoul și devine o bună prevenire a adenomului de prostată.

Contraindicații pentru administrarea Prostamin Forte

În ciuda compoziției sigure a capsulelor Prostamin Forte, există o serie de contraindicații pentru care medicamentul este interzis:

  1. Vârsta până la 18 ani (pubertatea trebuie să fie peste);
  2. intoleranță individuală la componentele compoziției;
  3. în prezenţa cancerului.